Det här med att bocka av en sak som man har tänkt på länge och som till och med kanske är lite betungande att göra, det är så skönt. För ett par veckor sedan putsade jag alla våra fönster på nedervåningen och idag putsade jag resterande på övervåningen. Så nu har vi 22 nyputsade fönster i vårt hus och det är så skönt!

Det är samma sak varje vår. När dagarna börjar bli allt ljusare och solen skiner syns det allt tydligare hur smutsiga fönsterna är. Jag drar mig alltid lite för att dra igång projektet putsa fönster för att putsa alla våra 22 fönster tar totalt närmare två dagar. Men det är så värt det när det är gjort och därav är glädjen stor hos mig nu.

Att gå runt i huset och se hur det skiner i alla fönster är ett sant nöje och jag är så nöjd över att jag tog tag i detta projekt. Nu kan vi njuta av vårsolen ännu mer här inne!

Har du också vissa saker som du njuter extra mycket av när du kan bocka av dem på listan?

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.