Löpning är visserligen härligt året om, men jag måste erkänna att jag tycker att den är som härligast nu på våren. Möjligtvis att även hösten kan vara med och konkurrera om bästa säsongen för löpning, men våren slår nog även den. Att ge sig ut och springa på barmark med fåglar som kvittrar och en natur som sakta men säkert håller på och vaknar till liv är liksom oslagbart!

Som ni vet har jag en förkärlek till att springa på lunchen. Åtminstone under vinterhalvåret brukar jag försöka göra det då det är en av få chanser till att få tanka dagsljus till vardags. Men nu när dagarna äntligen har blivit längre och ljusare fungerar det lika bra att springa på morgonen eller kvällen.

Bilderna med mig i den rosa löparjackan från Röhnisch är från en skön lunchrunda för ett par veckor sedan. Ser ni ljuset? Det är så galet vackert!

I fredags gav jag mig iväg på en annan slags lunch-löprunda. Jag sprang då längst med Norr Mälarstrand och kombinerade löppasset med ett besök hos pass-polisen. Älskar att kombinera nytta med nöje!

Det var blåsigt och lite kyligt samtidigt som det var soligt och väldigt vackert. Springturen var både uppfriskande och välbehövlig!

Tänk vad mycket skönare det var att få springa och vistas utomhus än att behöva sitta på en buss eller tunnelbana till pass-polisen. Transportlöpning är verkligen magiskt. Det och att springa på våren är det bästa!

Nu sitter jag här och skulle lätt vilja springa idag igen, men dessvärre har ett halsont börjat smyga sig på så jag gör bäst i att avstå.

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.