Att få en extra ledig dag mitt i veckan gör mycket för återhämtningen. Jag tackar och tar emot att vi denna vecka fick en sådan dag igår. Idag fredag jobbar jag som vanligt, men kommer jobba eftermiddagen från bilen på väg till Norge.

Här kommer denna veckans bästa!

Veckans vackraste:

Mina löpturer denna vecka har varit så fina. Jag har njutit både av att springa längs med rapsfält på hemmaplan och längs med vattnet på Kungsholmen.

Veckans träning:

Måndag: Istället för innebandy blev det en löptur på 5 kilometer längs med Karlbergskanalen. Stannade till vid den brygga, som ni ser ovan, för några armhävningar också.

Tisdag: Jag höll i ett yogapass för ett par kollegor på lunchen. Så enkelt att bara dra undan bord och stolar i ett av våra konferensrum och rulla ut yogamattorna där. Vi var nöjda med att få sträcka ut och utmana kroppen, alla tre!

Onsdag: Jag sprang en kort runda hemma på morgonen och avslutade med några gummibandsövningar för överkroppen.

Torsdag: Ledig dag med barnen. Vi åkte till Extremfabriken och tränade där på eftermiddagen. Blev inget super hårt pass för mig, men så kul att få gå loss med dem i hinderbanan och med de olika redskapen.

Fredag: Det är tidig morgon och jag är på väg in till stan för att testa passet OPFG QuickfixOdenplan Fightgym. Detta ska vara ett intensivt cirkelträningspass, som låter både tufft och roligt. Det blir upp till bevis snart!

Helgen: Jag och familjen åker till Norge i helgen och ska bo på hotell där i två nätter. Få se om jag kör ett pass i hotellgymmet där vid något tillfälle. Det beror på lusten och orken.

Veckans godaste:

Ledig dag som det var igår lyxade vi till med en extra god frukost, jag och barnen (mannen jobbade). De ville att vi skulle mixa bär med äpplejuice och dricka till frukostsmörgåsarna. Så det gjorde vi.

Det blev en liten skvätt blåbärsjuice kvar till mig, som var god att äta/dricka med blåbärsgranola.

Veckans mest intressanta:

Medan jag vek världens största berg med tvätt lyssnade jag på Linda Hörnfeldt i podden We are Influencers när hon intervjuar LinkedIn-experten och Business Boostern Tina Lindahl. Jag har ganska bra koll på LinkedIn och använder det själv för att bygga nätverk och som ett säljverktyg. Detta till trots fick jag ett gäng nya insikter från Tina, som jag kommer applicera på min LinkedIn-strategi. Här hittar du avsnittet om du också vill lyssna.

Veckans boost:

Älskar att vår spireahäck blommar så vackert just nu. När det är så fint som det är i vår trädgård just nu vill jag mest bara vara hemma och påta runt i den. Men jag njuter såklart också av allt det vackra vi har på andra ställen också!

Veckans mysigaste:

Att hänga hela dagen med barnen igår var, på grund av alla syskonbråk och tjat från mig, bitvis påfrestande, men i det stora hela super mysigt. De var så glada över att få träna på Extremfabriken och vi hade alla egentligen velat stanna där ännu längre.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit sedan sist:

Det blev en jämn match mellan inlägget om frukostar med nyttig nutella och detta om vad jag helst gör nu när det är försommar.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Imorgon lördag ska vi vara med och fira när tvillingarna till våra vänner konfirmerar sig. Familjen är norsk och bor i Norge så det är anledningen varför vi åker till vårt grannland i helgen. Ser fram emot det massor!

Ha en njutbar fredag och helg, du fina som läser!!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.