Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Sommar och bad

Somrigare än det är nu kan det inte bli och som jag har njutit av det den här veckan. Idag jobbar jag min sista dag innan semestern och här kommer det bästa från den här veckan.

Veckans vackraste

Naturen som jag har njutit av på mina löprundor denna vecka har varit magisk. I detta inlägg ser ni bilder från några av mina löpturer denna vecka – så somrigt och fint!

Veckans träning

Ni läste kanske om min plan för veckan, att jag denna vecka ska springa och bada varje dag. Det har inte riktigt blivit så. Jag har sprungit varje dag fram till och med igår, men badat har jag bara gjort vid en av springturerna. Jag har dock hängt vid vatten och njutit maximalt av det – det har räckt för att tanka mig med allt det positiva som sjön och havet ger mig!

Måndag: Jag sprang till klipporna vid den sjö som ligger närmast där vi bor. Jag stod på klipporna en stund och tog in allt det fina innan jag sprang hem igen. Löpning: 5 km.

Tisdag: Jag sprang till samma klippor och denna gång badade jag. Så härligt! Löpning: 5 km.

Onsdag: Det hällregnade denna morgon och jag blev minst lika blöt som om jag hade badat. Så jag valde bara löpning och sprang denna gång på Kungsholmen, längs med vattnet. Löpning: 6 km.

Torsdag: Baddräkten var på under löparkläderna när jag sprang till vår sjö, men lite längre bort och till bryggorna denna gång. Det var så magiskt att stå där på bryggan och låta vinden riva tag i håret medan jag blickade ut över allt det blåa. Det behövdes inget bad för att alla mina sinnen skulle bli fulltankade med positiv energi. Löpning: 8 km.

Fredag: Det blev sent igår kväll och jag fick för lite sömn i natt trots att jag hoppade över träning denna morgon. Den extra sömn jag kunde skrapa ihop imorse var viktigare än både löpning och bad. Får se om jag får till lite löpning och bad i helgen istället!

Veckans mysigaste

Åh, vad taggade vi var när vi bänkade oss framför Sveriges match mot Brasilien i åttondelsfinalen i fotbolls-VM tidigare i veckan. Och ännu mer taggade och glada var vi när vi sedan vann!

Storebror i familjen är så lycklig över att han får sitta uppe till riktigt sent nu när det är fotbolls-VM och jag tycker att det är galet mysigt att kolla på det ihop!

Löpning och bad

Veckans boost

Mycket har boostat mig denna vecka, men jag tycker ändå att löpningarna med eller utan bad har boostat mig mest.

Veckans mest inspirerande

Träffade några av kvinnorna i ett chefsnätverk för kvinnor där jag är med tidigare i veckan. Inspirerande som alltid att dela erfarenheter från det kvinnliga chefsskapet med varandra!

Om du inte har lyssnat på Sommar i P1 med Anders Hansén så måste du göra det. Grymt intressant och inspirerande!

somriga och goda avokadotoasts

Veckans godaste

Jag tipsade om denna frukost med avokadotoastInstagram i veckan. Så galet ljuvlig frukost alltså!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit sedan sist:

Jag skrev en lista om hälsa, som lästes av många av er. Kul!

Vad jag ser fram emot i helgen:

I och med att jag går på semester idag samt jag och mannen har bröllopsdag idag finns det mycket att fira. Ikväll ska jag och familjen äta middag ute och fira in sommarledigheten tillsammans.

I helgen blir det framför allt kompishäng hemma hos oss och firande av lillasyster som fyller 5 år.

Hoppas att du får en härlig fredag och helg!! Kanske är det för dig som för mig, att det inte riktigt känns som helg då semestern börjar? Då får du njuta av långledigt i sådant fall!

Lämna en kommentar

Annons
Annons