Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Morgondopp i sjön i augusti

Den här veckan är fylld av pepp och roliga saker. För er som är nya på bloggen kan jag berätta att jag varje fredag brukar summera det bästa med veckan och blicka fram mot helgen. Här kommer denna veckans bästa!

Veckans vackraste

Att cykla till stranden, springa ett varv i skogen och sedan hoppa ner i sjön är oslagbart. Jag gjorde precis detta i tisdags morse och det var lika vackert och sagolikt som det brukar!

Morgondopp i sjön i augusti

Veckans träning

Måndag: Premiär för innebandy med jobbet för denna termin. Så kul och svettigt!!

Tisdag: Som jag redan skrivit körde jag min favorit denna morgon: cykling, spring och bad!

Onsdag: Var osugen på att träna, men drog i alla fall fram gummibanden hemma. Började lätt och mjukt med några övningar och ju varmare jag blev desto mer sugen blev jag på att ta i. Passet avslutades därför med tyngre kettlebellövningar och burpees!

Torsdag: Jag och ett gäng kollegor sprang Stafesten – lika kul och tufft som det brukar!

Fredag: Min morgon var mjuk och skön. Jag tände ljus och rullade fram yogamattan. Körde rörlighetsövningar, lite lätt styrka och yoga. Ljuvligt!

Morgondopp i sjön i augusti

Morgondopp i sjön i augusti

Veckans boost

Att jag badade i tisdags. Är sugen på att fortsätta bada hela året ut. Varför inte ha detta som en rutin, att jag cyklar/springer till sjön en gång i veckan och hoppar i. Tills det lägger sig is på sjön kan jag i alla fall göra det!

Stafesten Pineberry

Stafesten Pineberry

Veckans mest inspirerande

Att se vinnarskallarna och kämparglöden hos mina kollegor på Pineberry igår var väldigt inspirerande och magiskt. Som alla slet och extra kul var det att just mitt lag var snabbast. Vi springer Stafesten varje år – en grymt bra tradition!

Veckans godaste

Mannens köttfärssås, som han gjorde tidigare i veckan, var galet god. Tänk att spagetti och köttfärssås är jag barnsligt förtjust i och jag tröttnar aldrig på det.

  Morgondopp i sjön i augusti

Vad jag ser fram emot i helgen:

Det blir mest jag och barnen i helgen då mannen åker iväg till sina vänner över ett dygn. Jag ska försöka  ha en helg med så få måsten som möjligt och bara göra det jag och vi känner för. Känns välbehövligt och vore skönt.

Hoppas att du får en alldeles magisk helg. Men först skapar vi oss en grym fredag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons