Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Höstmorgon vid sjön

Det har verkligen varit fullt ös hela veckan med mycket att göra, högt tempo och många aktiviteter. Mina andningshål i form av träning, promenader och utomhusvistelse har varit viktigare än någonsin. Nu är det fredag och jag känner mig någorlunda i fas med allt – det känns skönt. Här kommer min veckas bästa!

Veckans vackraste

Igår morse sprang jag ner till vår sjö, satt där på en klippa en stund och blickade ut över morgondimman en stund. Det var fint, vackert och välbehövligt!

Veckans träning

Måndag: Inledde veckan med innebandy – som alltid lika härlig och svettig start!

Tisdag: Ett hemmaträningspass med både rörlighet och styrka

Onsdag: Jag skulle ha tränat på lunchen, men det fanns inte på kartan att jag hann med det. För en gångs skull avbokade jag ett inplanerat träningspass, något jag tycker att man egentligen inte ska göra – för det är ofta i de mest stressade stunder man behöver träningen som mest. Men just denna gång var det viktigare prio för mig att beta av min to do-lista istället.

Torsdag: Löpning 5 km

Fredag: Idag ska jag träna ett Fredagsfys-pass på Träningspuls. Ska bli kul att se vad det är för något!

I helgen: Jag och barnen har sagt att vi ska åka till Bro Aktivitetspark. Då blir det träning och rörelse för både dem och mig!

Veckans mest inspirerande

Jag såg premiäravsnittet av Lyckomaten igår på SVT. Gillar verkligen programmet som har en sund och hälsosam inställning och en fin vinkel. Kul också att se hur bra Sofia Ståhl levererar som programledare!

Grön smoothie med ärtor, spenat och äpple

Veckans godaste

På mitt Instagram tipsar jag idag om gröna smoothies och yoghurtar. Bra och god inspiration för både er och mig!!

Veckans boost

Den här veckan har varit känslosam för mig av några olika anledningar. Det har varit stundtals tufft, men jag känner också att det verkligen har stärkt mig, mycket på grund av att jag har fått flera konkreta råd och tips på hur jag kan tackla vissa situationer. Det kommer boosta mig i långa loppet, det känner jag!

Veckans mest lästa inlägg (av de jag har skrivit sedan senaste Veckans bästa)

Det jag skrev när vi precis hade stigit på kryssningsskeppet och inlett vår kryssning på Medelhavet.

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag behöver lugn och ro och att vara fri från måsten. Jag ska verkligen försöka logga ut och bara vara så mycket som möjligt. Och njuta av familjen och hösten!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons