Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Tänk att det åter är fredag – veckorna går så galet snabbt! Här kommer den här veckans bästa, en vecka med mycket träningsvärk.

Veckans vackraste

Det var en vacker och kall morgon tidigare i veckan när jag tog en bild på morgonsolen. Jag njuter så av de extra promenader som jag faktiskt får till i och med utmaningen 10 000 steg om dagen. Då får jag också njuta av mycket fint medan jag går!

Uteträning Karin Axelsson

Veckans träning

Jag brukar ju hålla en ganska hög nivå när det kommer till min träning, men den här veckan har jag kört på ännu lite hårdare än vanligt. Träningsvärken har gjort sig gällande så gott som hela veckan och även om det är lite jobbigt så njuter jag av det!

Måndag: Innebandy med kollegorna

Tisdag: Detta galet roliga och jobbiga pass med Pischa och Allt för Hälsan-mässan på Wörkout. Det är framför allt från den WODen som jag har haft grym träningsvärk.

Onsdag: Ett lunchpass utomhus med True Workout – tufft och effektivt!

Torsdag: Löpning 5 km i en mörk morgon

Fredag: Denna morgon kommer jag träna ett cirkelträningspass på SPR Athlete Factory – ska bli så kul!

Veckans mest inspirerande

Jag är fortfarande galet inspirerad av 10 000-stegs utmaningen och att vi nu är ett gäng som kör den. Om du också vill vara med: Gå med i Facebook-gruppen som jag har skapat!

Uteträning Karin Axelsson

Veckans boost

Veckans träning har verkligen boostat mig. Bilderna ovan är från i onsdags efter att jag hade kört utomhuspasset med True Workout. Så härligt att träna utomhus i dagsljus och en november-sol!

Bananbröd recept

Veckans godaste

Jag skrev ju ett inlägg om godast just nu tidigare i veckan. Detta bananbröd är verkligen magiskt och det kan du läsa mer om i det inlägget.

Veckans mest lästa inlägg

Det är två inlägg som faktiskt har haft exakt lika många läsare denna veckan och det är de två som flest av er har läst:

Vad jag ser fram emot i helgen

Det blir mycket häng med barnen i helgen – som jag längtar! Vi ska på både fotbollsträning och fotbollsmatch med sonen och på söndag ska vi fira både deras pappa och min pappa. Idag och resten av helgen är det ju Allt för Hälsan-mässan. Jag hade tänkt att gå dit och det skulle vara kul, men jag kommer nog avstå. Känner att det blir svårt att klämma in och eftersom barnen hellre stannar hemma gör vi bäst i att avstå. Ibland får man välja bort vissa saker, liksom.

Ha en riktigt grym fredag och helg! Tänk på att ditt mindset styr väldigt mycket hur dessa dagar kommer bli!

Lämna en kommentar

Annons
Annons