Anlita/kontakta mig

Karin

Fitness & Hälsa är hälsobloggen som läses av tusentals personer varje dag. Som jag skrivit om här samarbetar jag gärna med företag som har samma syn på hälsa som jag har. Om du representerar ett företag och vill synas på Fitness & Hälsa diskuterar jag det gärna.

Jag som driver denna blogg är utbildad gruppträningsinstruktör och löpcoach. Om du vill anlita mig som instruktör för träning går det bra att kontakta mig.

Kontakta mig via mail: fitnessochhalsa@gmail.com

Följ mig gärna på Instagram och Facebook för daglig pepp och inspiration!

13 Comments

 1. Hej vilken fantastiskt snygg sida men jag ser inte var jag kan kommentera dina inlägg…samt att om jag trycker på “smaskig kladdkaka” till exempel som du skrivit om tidigare så hittar den inte?

  • Kul att du tycker bloggen är fin, Berit!
   Jag har nu fixat så att det går att kommentera på de senaste inläggen. Var en miss av mig att det inte gick från början.
   Gällande “smaskig kladdkaka” vet jag inte om jag har skrivit om exakt det tidigare, men om du söker på “kladdkaka” får du upp en del resultat. :-)

 2. Ja nu är jag med..går inte att kommentera om man inte går in på just det inlägget bara.

 3. Karin Isaksson Reply

  Hej!

  Vi är två psykologstudenter vid Uppsala universitet som ska skriva vår examensuppsats. Studien kommer att handla om negativ kroppsuppfattning och vi kommer att testa en mindfulnessbehandling. Just nu söker vi deltagare till detta och vi undrar om du skulle vilja hjälpa oss med det genom att skriva om vår studie i ett inlägg på bloggen?

  Mvh/ Karin och John

 4. Jag har funderingar på att utbilda mig till kostrådgivare. Har du gått någon utbildning och vilken i så fall. Jag har kikat runt lite och jämfört några stycken.
  / Carolina

Write A Comment